Geschiedenis

Rob Duivestein, een man met passie in het reclame werk en gekend door de vele creativiteiten bij verschillende reclame bedrijven, begon een eigen bedrijf; GreenSignReclamemakers B.V. Laten we zeggen dat met het succes ook de keerzijde hiervan naar boven kwam en het helaas overwon. In 2014 is de naam FleetSign Reclame B.V. gekozen om verder te kunnen gaan en een eigen uitstraling te benadrukken.

Hart en ziel steken in het werk, dat was (en is) het motto! Zelfs toen Rob ziek werd, ging hij door en leek het allemaal te overwinnen. Maar toch niet… Op dinsdag 30 Mei 2017, na een intensief ziekbed, overleed Rob Duivestein.

Rob had nog heel lang willen blijven plakken, zijn werk was immers zijn lust en zijn leven. Opgeven was voor hém geen optie en daarom plakken wíj door. Dat is de reden dat ik, Dimitry Duivestein, het oppak en voortzet waar Rob is gebleven. Niet als FleetSignReclame B.V., dat ging helaas niet meer lukken. Maar wel met “CheckYourSign”

Over ons

Check Your Sign Reclame zorgt voor het ontwerpen, produceren en installeren van al uw reclame- en promotie uitingen. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardige materialen.

Met een eigen werkplaats met ruimte voor 2 grote bestelbussen. Met eigen Plotters en een eigen full color machine, kunnen wij voorzien in hoogwaardige reclame uitingen. Uiteraard kunnen wij de meest uiteenlopende reclame mogelijkheden leveren! Van sticker tot gevelbedekking, van vlag tot spandoek, van visitekaartje tot poster.

U kunt bij ons terecht voor alle vormen van sign/reclame van ontwerp tot aan realisatie. U kunt hierbij denken aan autobelettering, gevelreclame, spandoeken, carwrappen, lichtreclame, interieurstyling, drukwerk maar ook beurs producten.

Als u ooit uw reclamewerk bij Greensign of Fleetsign hebt laten doen, dan hebben wij het bestand en kunnen we dit opnieuw voor u verzorgen…

Menu