Aanvullende voorwaarden Carwrapping

– Wrappen van auto’s/voertuigen gebeurd uitsluitend in onze werkplaats.

– Voertuig dient de dag voor de geplande afspraak bij ons aanwezig te zijn, dit i.v.m. met temperatuur van het voertuig en om onze levertijd te kunnen waarborgen.

– Voertuigen met herstelde lakschade en of herstelde schade worden voor eigen risico geplakt.

– Wij plakken alleen met onze hoogwaardige folies en dus niet met zelf aangeleverde materialen.

– Voertuigen dienen schoongewassen zonder wax- en vuilresten te worden aangeleverd. Extra schoonmaakkosten worden gefactureerd.

– Auto’s ouder als 4 jaar worden op eigen risico geplakt.

– Bij het aanbrengen van een carwrap kunnen de emblemen en type plaatjes verwijderd worden en deze kunnen niet altijd worden terug geplaatst. Wij kunnen deze tegen betaling van de emblemen en/of type plaatjes, terug plaatsen. Wij bestellen deze dan origineel bij de dealer.

– Wij zijn NIET aansprakelijk voor eventuele lakschade na verwijdering van de carwrapfolie.

– Betaling voor particulieren geschied altijd contant of per pin.  Voor bedrijven houden wij een betalingstermijn van 14 dagen aan na dagtekening van factuur datum.

Onze Service.

– U krijgt van ons een half jaar garantie op de montage als is voldaan aan bovenstaande voorwaarden.

– U krijgt van ons een garantie van 3 jaar op het materiaal als is voldaan aan bovenstaande voorwaarden.

Wij verzorgen ook het demonteren van de carwrap vanaf 250,00 euro.

– Verwijderen van Carwrap van auto’s gebeurd uitsluitend in onze werkplaats.

– Voertuig dient de dag voor de geplande afspraak bij ons aanwezig te zijn, dit i.v.m. met temperatuur van het voertuig en om onze levertijd te kunnen waarborgen.

– Voertuigen dienen schoongewassen zonder wax- en vuilresten te worden aangeleverd. Extra schoonmaakkosten worden gefactureerd.

– Bij het verwijderen van een Carwrap dient rekening te worden gehouden met:

* de wijze van het aanbrengen! Delen die hiervoor zijn verwijderd, zullen opnieuw verwijderd dienen te worden en dit kan ervoor zorgen dat het terugplaatsen door ouderdom slecht gaat.

* Bij het aanbrengen is hitte gebruikt en bij het verwijderen gebeurt dit opnieuw. Voor het verwijderen is niet mogelijk om te zien hoe de staat van de ondergrond (lak, kunstof, etc) is.

– Wij zijn NIET aansprakelijk voor eventuele lakschade na verwijdering van de Carwrap

– Bij het verwijderen van een Carwrap kunnen de emblemen en type plaatjes verwijderd worden en deze kunnen niet altijd worden terug geplaatst. Wij kunnen “tegen betalen van de emblemen en/of type plaatjes”, deze terug plaatsen. Wij bestellen deze dan origineel bij de dealer.

– Verwijderen van Carwrap bij voertuigen met herstelde lakschade en of met herstelde schade is voor eigenrisico.

– Betaling voor particulieren geschied altijd contant of per pin. Voor bedrijven houden wij een betalingstermijn van 14 dagen aan na dagtekening van factuur datum.

Menu